Sunday, March 24, 2019

  HÄKELTYI TÄYDELLISESTI VOITOSTAAN

  17545
  0
  Idols-voittaja Patrik Blomberg

  IDOLS-VOITTAJA PATRIK, 21, HÄKELTYI TÄYDELLISESTI VOITOSTAAN – MYÖNSI H-HETKEN JÄLKEEN TAPAHTUNEEN JOTAIN ERIKOISTA: “SE VAIN RÄJÄHTI!”

  Helsingin Herttoniemen Angel Filmsin tv-studiolla seisoi perjantai-iltana häkeltynyt komistus. Idols-voitostaan kuullut Patrik Blomberg, 21, ei meinannut tuoreeltaan edes löytää sanoja Seiskan kysyessä miehen fiiliksiä.

  – Tää on siis jotain aivan… Tää tuntuu ihan uskomattomalta… Ei tähän voi enää muuta sanoa, hän puhalteli kukkapuska kädessään.

  – Lähdin tämän kilpailuun siksi, että tavoitteena oli löytää oma juttuni. Nyt olen löytänyt sen. Tämä on ihan täydellistä!

  LUE LISÄÄ: Tässä on Idols-voittaja 2018 – alkuvaiheissa jäätynyt, täysin kokematon Patrik Blomberg vei koko potin!

  Patrik tuuletti villisti Idols-voittoaan.
  Patrik tuuletti villisti Idols-voittoaan.

  Patrikille koko kilpailuun osallistuminen oli ennemminkin mielenkiintoinen kokeilu ja ujon nuoren miehen itsensä voittaminen, kuin veren maku suussa pelkän voiton saalistaminen.

  – Voitto oli kyllä koko ajan takaraivossa, mutta ennen kaikkea tämä oli reissu, jossa yritin löytää itseni, hän nyökkäsi.

  -Tämä oli kaikkinensa unohtumaton elämys.

  Jotain kummallista tapahtui sen jälkeen, kun juontaja Anni Hautala paljasti suorassa lähetyksessä Idolsin loppuratkaisun: voitostaan riemastunut Patrik vapautui silminnähden.

  Hän suorastaan tykitti oman kappaleensa voiton kunniaksi, ja lavalla nähtiin aivan uudenlaista itsevarmuutta uhkunut mies.

  Patrikin esitys Idols-voiton ratkettua oli hämmästyttävän itsevarma ja vapautunut.
  Patrikin esitys Idols-voiton ratkettua oli hämmästyttävän itsevarma ja vapautunut.

  – Se on kyllä ihan totta, hän naurahti.

  – Kaikki jännitys purkaantui siinä hetkessä. Se vain räjähti ulos!

  Miten aiot juhlia?

  – Nätisti, koska heti huomenna on keikka kauppakeskus Forumissa. Siksi ei viitsi eikä voi revitellä ihan täysillä, lohjalainen myhäili salamavalojen räiskeessä.

  LUE MYÖS: Totuus Sannin esityksestä Idols-finaalissa salattiin suorassa lähetyksessä: laulajatähti ei ollut itse paikan päällä lainkaan – yleisö hämmästyi!

  Idols-voittaja Patrik Blomberg
  Vuoden 2018 Idols-voittaja on Patrik Blomberg.

  Patrik oli voitostaan jopa niin häkeltynyt, ettei edes muistanut tienanneensa samalla levytyssopimuksen Universalin kanssa.

  – Mitäh?! Ai niin joo, hitto! Mä ihan unohdin koko jutun!

  – Nyt mä oon oikeesti sanaton. Huhhuh… Mahtavaa, että pääsen kertomaan tarinoitani ihmisille, Patrik sanoi.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here