Tuesday, June 25, 2019
Home WORLD NEWS HÄKELTYI TÄYDELLISESTI VOITOSTAAN

HÄKELTYI TÄYDELLISESTI VOITOSTAAN

22537
0
Idols-voittaja Patrik Blomberg

IDOLS-VOITTAJA PATRIK, 21, HÄKELTYI TÄYDELLISESTI VOITOSTAAN – MYÖNSI H-HETKEN JÄLKEEN TAPAHTUNEEN JOTAIN ERIKOISTA: “SE VAIN RÄJÄHTI!”

Helsingin Herttoniemen Angel Filmsin tv-studiolla seisoi perjantai-iltana häkeltynyt komistus. Idols-voitostaan kuullut Patrik Blomberg, 21, ei meinannut tuoreeltaan edes löytää sanoja Seiskan kysyessä miehen fiiliksiä.

– Tää on siis jotain aivan… Tää tuntuu ihan uskomattomalta… Ei tähän voi enää muuta sanoa, hän puhalteli kukkapuska kädessään.

– Lähdin tämän kilpailuun siksi, että tavoitteena oli löytää oma juttuni. Nyt olen löytänyt sen. Tämä on ihan täydellistä!

LUE LISÄÄ: Tässä on Idols-voittaja 2018 – alkuvaiheissa jäätynyt, täysin kokematon Patrik Blomberg vei koko potin!

Patrik tuuletti villisti Idols-voittoaan.
Patrik tuuletti villisti Idols-voittoaan.

Patrikille koko kilpailuun osallistuminen oli ennemminkin mielenkiintoinen kokeilu ja ujon nuoren miehen itsensä voittaminen, kuin veren maku suussa pelkän voiton saalistaminen.

– Voitto oli kyllä koko ajan takaraivossa, mutta ennen kaikkea tämä oli reissu, jossa yritin löytää itseni, hän nyökkäsi.

-Tämä oli kaikkinensa unohtumaton elämys.

Jotain kummallista tapahtui sen jälkeen, kun juontaja Anni Hautala paljasti suorassa lähetyksessä Idolsin loppuratkaisun: voitostaan riemastunut Patrik vapautui silminnähden.

Hän suorastaan tykitti oman kappaleensa voiton kunniaksi, ja lavalla nähtiin aivan uudenlaista itsevarmuutta uhkunut mies.

Patrikin esitys Idols-voiton ratkettua oli hämmästyttävän itsevarma ja vapautunut.
Patrikin esitys Idols-voiton ratkettua oli hämmästyttävän itsevarma ja vapautunut.

– Se on kyllä ihan totta, hän naurahti.

– Kaikki jännitys purkaantui siinä hetkessä. Se vain räjähti ulos!

Miten aiot juhlia?

– Nätisti, koska heti huomenna on keikka kauppakeskus Forumissa. Siksi ei viitsi eikä voi revitellä ihan täysillä, lohjalainen myhäili salamavalojen räiskeessä.

LUE MYÖS: Totuus Sannin esityksestä Idols-finaalissa salattiin suorassa lähetyksessä: laulajatähti ei ollut itse paikan päällä lainkaan – yleisö hämmästyi!

Idols-voittaja Patrik Blomberg
Vuoden 2018 Idols-voittaja on Patrik Blomberg.

Patrik oli voitostaan jopa niin häkeltynyt, ettei edes muistanut tienanneensa samalla levytyssopimuksen Universalin kanssa.

– Mitäh?! Ai niin joo, hitto! Mä ihan unohdin koko jutun!

– Nyt mä oon oikeesti sanaton. Huhhuh… Mahtavaa, että pääsen kertomaan tarinoitani ihmisille, Patrik sanoi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here